Rólunk

Mi a CoverMe?

A CoverMe egy digitális biztosítási platform, ahol a biztosítók termékeinek összehasonlításában, megvásárlásában, és a biztosítási szerződésekkel kapcsolatos ügyintézésben segítjük felhasználóinkat.

Célunk, hogy a magyar biztosítási piacon még hiányzó új technikai megoldásokkal és funkciókkal szolgáljuk ki az ügyfeleinket. Digitális élményt kínálunk a lehető legszélesebb termékpalettával és könnyen használható, kényelmes funkciókkal - mindezt akár már útközben is, a CoverMe mobilapp segítségével!

Ki van a név mögött?

A CoverMe két vállalkozás együttműködésének az eredménye: a Formula/400 Kft. a technológiai fejlesztésekért felel, a Főnix Team Kft. pedig több évtizedes alkuszi tapasztalatával az intézményi és szakmai háttéret biztosítja.

Felügyelet és jogi háttér

A CoverMe portálon a Magyar Nemzeti Bank által szabályozott és felügyelt alkuszi tevékenység keretei között nyújtunk szolgáltatásokat. Ez a jogi háttér biztosítja egyebek között azt is, hogy tevékenységünk független lehessen az egyes biztosítóktól, és legjobb tudásunk szerint a fogyasztók érdekeit képviselhessük.

A biztosítási alkuszi tevékenységet a Főnix Team Biztosítási Alkusz Kft. végzi.
Az Alkusz a Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján, és annak felügyelete alatt végzi tevékenységét.
Tevékenységi engedélyének száma: 204121402130

Az Alkusz szakmai felelősségbiztosítási szerződését Generali Biztosító Zrt. kezeli, a biztosítási szerződés kötvényszáma: 95610901922847101