Rólunk

Mi a CoverMe?

A CoverMe egy digitális biztosítási platform - a biztosítók termékeinek összehasonlításában, megvásárlásában, és a biztosítási szerződésekkel kapcsolatos ügyintézésben segítjük felhasználóinkat.

Ki van a név mögött?

A CoverMe két vállalkozás együttműködésének az eredménye: a Formula/400 Kft. a technológiai és fejlesztési, a Főnix Team Kft., biztosítási alkuszként, az intézményi és a szakmai hátteret biztosítja.

Célunk, hogy kényelmes és innovatív megoldásokat kínáljunk a biztosítások kezelésére.

A platform alapja a Formula/400 és a Főnix Team több évtizedes biztosítási informatikai és alkuszi tapasztalata

Miért hoztuk létre a CoverMe-t?

Célunk, hogy a magyar biztosítási piacon még hiányzó új technikai megoldásokkal és funkciókkal szolgáljuk ki az ügyfeleket. Digitális élményt szeretnénk kínálni - a lehető legszélesebb termékpalettával és a lehető legtöbb és legkényelmesebb funkcióval.

Az elsődleges cékitűzésünk, hogy jobbak legyünk a piacon már jelenlévő megoldásoknál.

Jelenleg az első állomásnál tartunk, amelyet rövid ciklusokban bővítünk majd újabb biztosítási termékekkel, innovatív funkciókkal, erre vállalkozásaink technológia és szakmai háttere nyújt lehetőséget és garanciát.

Felügyelet és jogi háttér

A CoverMe portálon a Magyar Nemzeti Bank által szabályozott és felügyelt alkuszi tevékenység keretei között nyújtjuk a szolgálatásainkat. Ez a jogi háttér biztosítja egyebek között azt is, hogy tevékenységünk független lehessen az egyes biztosítóktól és legjobb tudásunk szerint a fogyasztók érdekeit képviselhessük.

A biztosítási alkuszi tevékenységet a Főnix Team Biztosítási Alkusz Kft. végzi.

Az Alkusz a Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján, és annak felügyelete alatt végzi tevékenységét, tevékenységi engedélyének száma: 204121402130

Az Alkusz szakmai felelősségbiztosítási szerződését Generali Biztosító Zrt. kezeli, a biztosítási szerződés kötvényszáma: 95610901922847101

CoverMe
Biztonság egy kattintásra
1056 Budapest, Váci utca 81. 9. emelet
2022 © Formula/400 Kft. Minden jog fenntartva!